dijous, 14 d’abril del 2011

EDITORIAL: Torna Enfila't

Ja som aquí, doncs: 15 d’abril, final del segon trimestre d’aquest curs, i enguany, com era habitual abans i esperem que a partir d’ara ho torni a ser, Enfila’t, la revista de l’AMPA de l’Escola Heura, torna a ser entre nosaltres.


Aquest, però, és un curs ple de canvis (la renovació d’una part del Consell Escolar, la de la Junta de l’AMPA ... la de la Conselleria d’Educació, fins i tot!) i, és clar, la revista, l’Enfila’t, no podia fer res més que, encomanada d’aquests aires, afegir-s’hi.


Són altres temps, també, més enllà del món de la nostra Escola i, l’internet (“un invent del segle XX”, com podreu veure més endavant) s’ha escampat arreu, atesos els seus avantatges provats, fins arribar a la redacció de l’Enfila’t. Sí, la comissió de la revista ha pensat que la substitució del format tradicional en paper per aquest, virtual, podria ser beneficiós. No hi ha dubte que aquest sistema és força dinàmic, àgil, accessible i econòmic; i que podíem aprofitar-lo per transformar la revista, convertint-la en un espai de trobada per a tota la gent de l’Heura.


Dedicar doncs, aquest primer número, a la nostra geganta, no és quelcom casual. Aprofitem, sí, que darrerament l’Heura està molt sol.licitada, com a geganta de l’Escola i una de les del barri d’Horta, per recuperar els seus orígens (amb documents inèdits de la seva gestació!) i els d’aquesta tradició; però també com a símbol de germanor. Que l’Enfila’t sigui la revista de tots, feta entre tots i per a tots.


Volem, com sempre, comentar a més d’informar, el que sigui notícia a l’escola (per començar us presentem la nova Junta); estimular la participació de tots els heurencs (“tots som escola, tots fem escola”) tot facilitant un mitjà d’expressió directe. Però també, i sobretot, compartir el que vosaltres, gent de l’Heura, volgueu: experiència, coneixement, diversió. Riquesa.

Gràcies Manel, Francesc, Núria, Cristina, Oriol/s, Laia i Rafa per la vostra col.laboració en aquest número; i a tots als qui, abans, en van plantar la llavor i la van fer créixer perquè avui, tots, novament poguem enfilar-nos.

I gràcies, Eugeni, pel teu ampadrinament ...

Gent de l'Heura, doncs, ja ho sabeu: us hi esperem!

3 comentaris:

Unknown ha dit...

Felicitats, "Enfila'ts"! Aquesta revista és fantàstica, moderna, àgil, plena d'informació, bonica...Us faig arribar la meva enhorabona de tot cor i us felicito i agraeixo la feina ben feta. Us heu enfilat de debò!Ànims i continueu així! Mariona (tutora de 6è)

eugeni ha dit...

Acabar el trimestre amb una bona notícia és fantàstic. Acabar amb una de boníssima és, encara, millor.

Com diu la Mariona, enhorabnona "ENFILADES".

Eugeni

Anònim ha dit...

Felicitats per l'Enfila't, és preciós! El seguirem amb l'alegria que transmet. Moltes gràcies per l'esforç que féu!
Carme Herranz (mare 1er)